Studenten tonen LEF tijdens Urban Survival

work in progress3Donderdag en vrijdag was het zover; de Urban Survival voor en door eerstejaarsstudenten International Lifestyle Studies. Verdeeld over 23 groepen en 15 steden trokken de bijna 200 eerstejaarsstudenten het land in.

Op de eerste dag kregen studenten de opdracht om vijf Urban Assignments te ontwikkelen en uit te zetten voor een groep medestudenten. Het thema ‘durven’ heeft een centrale plaats in deze Lifestyleweek. De assignments dienden dan ook in het teken te staan van lef en durf. Resultaat; een totaal van 115 Urban Assignments verspreid door het hele land.

Op dag twee dienden deze opdrachten ook daadwerkelijk uitgevoerd te worden. Gewapend met een dosis lef en een ondernemende houding zijn de studenten aan de slag gegaan. Van levende paspoppen, groephugs met wildvreemden, geblinddoekt de weg vragen, gratis voorlees sessies in de bibliotheek tot de bewustwording van afval (carry your own shit) en het organiseren van een levende Kerststal. Het portie lef en durf van de studenten werd flink op de proef gesteld. Met als absoluut hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) toch wel het uitgebeelde ILS logo. No Guts No Glory!ILS

Bekijk een selectie van foto’s van deze dagen op de ILS-fotosite

Advertenties

Een Reactie op “Studenten tonen LEF tijdens Urban Survival

  1. Mudbox is a software for 3D sculpting and painting which is developed by Autodesk. dcebddcakgce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s