7 inspirerende ‘must read’ blogs

Door: Evie van de Pas

De tijd van vakantie is bijna aangebroken. Tijd om lekker te luieren en te genieten, maar eindelijk ook weer eens tijd om een beetje in het wilde weg te surfen. Wil je in de zomer, en erna, geïnspireerd blijven dan moet je de zeven onderstaande blogs regelmatig bezoeken. Elke blog legt een link met de sectoren van International Lifestyle Studies.  Laat je inspireren!

1. The Fancy

Dit is een van mijn favoriete blogs. Het is een visuele blog over de nieuwste gadgets, hotspots, boeken, mode, vervoer, interieur, reizen en dieren over de hele wereld. Je kunt gemakkelijk de afbeelding ‘’Liken’’. Zo kun je interesses delen met je Facebook vrienden.

2. Honestly Wtf 

Deze blog is vooral op het gebied van Fashion ingesteld. Je ziet mooie fotoreportages van verschillende designers. Daarnaast is er een DIY (Do it youself) pagina, hier worden vele leuke tips gegeven over hoe je thuis aan de slag kan om oude kleding een nieuw fashion look te geven.

3. NSMBL 

Deze blog mag zeker niet aan deze lijst ontbreken. Dit is een van de beste Nederlandse blog op het gebied van lifestyle. Past dus perfect bij ILS. Ze hebben een sterk team aan schrijvers waardoor variatie een sterk punt is van de blog! Ook hier gaat het over travel, life and love, food, fashion, beauty, home, art en entertainment.

4. Jpeg Wonderland

Dit is een ideale blog als je op zoek bent naar gave afbeeldingen. Deze blog bestaat dan ook alleen maar visuals. Elke dag worden er nieuwe afbeeldingen op geplaatst. Hier ook weer onder verschillen categorieën. De afbeeldingen zijn creatief en heftig maar ook zeker vernieuwend.

5. Interieurblog

Is Living jouw favoriete sector? Dan is dit de ideale blog om inspiratie op te doen. Elke week wordt er drie keer iets gepost over trends op het gebied van exterieur en interieur.


6. Fresh Gadgets 

Fresh Gadgets is een hele fijne blog voor coolhunting. Hier zijn namelijk de nieuwste ontwikkelingen te vinden op het gebied van technologie en wetenschap. Er is veel variatie te vinden, ze schrijven over kleine gadgets maar ook over grotere onderwerpen zoals de toekomst.

7. Vice  

Vice staat dan vooral ook wel bekend om leuke humor en  actualiteit. Dit is meer een blog voor vermaak en ontspanning. Toch zijn de onderwerpen van nu en zeer actueel. Het is een leuke blog om dagelijks bij te houden. Zo heb je snel overzicht van wat er allemaal gebeurd is de laatste tijd, alleen dit op een leuke en vooral een vrolijke manier.

Heb jij nog een must-read-blog die er nog niet tussen staat? Laat het ons weten via een reactie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s