Parents meet ILS

Na een korte maar krachtige organisatieperiode vond dinsdagavond 12 juni de tweede editie van Parents meet ILS plaats. Dit jaar stond de avond in het teken van ‘’Dromen, Durven,  Doen’’.

Anja Sparidaans opende de avond in de Lifestyle Factory met een welkomstwoord voor de aanwezige ouders van onze Lifestyle studenten. Na deze introductie was het tijd voor onze docenten om zichzelf te pitchen om zoveel mogelijk ouders en studenten voor hun college te winnen. Iedere docent had een eigen thema.

Onze docent mentaliteitsdenken Inez Groen werd gekoppeld aan ‘dromen’ en vertelde de ouders wat er zoal omgaat in het hoofd van een jonge Lifestyle Professional. Christianne Heselmans gaf een creatieve sessie, waarin er door de ouders aan één stuk moest worden doorgepraat tijdens de zogenaamde creatieve denktechniek ‘’de windtunnel’’. Hier moest je ‘durven’ om uit je patroon te stappen. Als laatste onze docent beeldtaal Maud van de Wiel waar vooral veel geanalyseerd werd. Hier was het ‘doen’ erg van belang.

Wat er ondertussen achter de schermen allemaal gebeurden zagen onze gasten gelukkig niet, want stiekem was het organisatieteam in rep en roer om alles prima te laten verlopen. Maar ach, dat hoort er nou eenmaal bij!

Na het eerste college mochten de docenten nogmaals hun best doen om zoveel mogelijk ouders en studenten voor zich te winnen. Na deze tweede ronde was het tijd voor een college ‘coolhunting’ in de grote collegezaal. Thomas Spronk vertelde o.a. waar de eerstejaars studenten Lifestyle Studies mee bezig zijn en wat dat ‘’Why it’s cool?’’ nou precies inhoud. Hiermee werd dromen, durven, doen bij elkaar gebracht tot één.

Als afsluiting was er nog een gezellige borrel, waarin het thema ook werd doorgevoerd. Met als hoogtepunt van de avond een zeer gewaagd hapje: gefrituurde insecten!
De ouders waren enthousiast en zijn op deze avond meer te weten gekomen over het denken en doen van de Lifestyle Professionals in opleiding.

Iedereen bedankt voor deze geslaagde avond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s