Youngworks heeft twee van onze 1e jaars International Lifestyle Studenten toegevoegd aan hun trendteam!

Nieuw in het Youngworks trendteam zijn Anne Pereira en Jolijn Bruijnaers, twee 1e jaars studenten van onze opleiding. Anne omdat ze haar voorbeelden (coolhunts) goed kan koppelen aan langlopende trends. Jolijn omdat ze niet alleen met creatieve voorbeelden (coolhunts) komt, maar daar ook haar eigen visie op geeft. Ze zaten daar, samen met hun klasgenoten Kelly, Vivian, Stijn en Seren, niet voor niks. Tijdens de les waren ze al als beste ‘top desk researchers’ verkozen. De eerste trendspots van Anne en Jolein zijn op de Youngworks blog te vinden.

YoungWorks is een volwassen bureau voor jongerencommunicatie. Door middel van onderzoek en co-creatie zorgen ze ervoor dat ze precies weten wat er in de hoofden van jongeren omgaat. Een onderdeel van deze co-creatie bestaat uit een samenwerking met een ‘jongere trendteam’. In dit trendteam zitten niet zomaar jongeren, maar jongeren met een speciale passie, een specifieke kennis of een brede kijk op de wereld. Jongeren die weten wat er speelt in de maatschappij.

Studenten van de opleiding International Lifestyle Studies zijn niet nieuw voor Youngworks. Vorig jaar hebben ze al vier talenten van onze opleiding, Stijn, Anne, Saskia en Rosanne, aan zich weten te binden. Een mooi team dus!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s