International Lifestyle Studies inspireert vanuit ‘Total Transparency’ op Domein Dialoog Dag 2012

Door: Natascha van den Meijdenberg

Op donderdag 5 april 2012 vindt de 2e editie van de Domein Dialoog Dag  van International Lifestyle Studies plaats aan de Academy for Creative Industries in Tilburg. Daarmee wordt vervolg gegeven aan de succesvolle 1e editie van 3 maart 2011 waarbij nadere kennismaking tussen de opleiding en de lifestyle sectoren (sport & bewegen, voeding, gezondheid, vrije tijd, wonen, mode & uiterlijk) plaatsvond dankzij het programma ‘reallife facebook & inspire your future boss’.

Met een jaarlijks terugkerende Domein Dialoog Dag wil de opleiding platform bieden voor conceptontwikkelaars, trendwatchers en andere relaties uit de 6 lifestyle sectoren. Dit om nieuwe ontmoetingen en inspiratie op te doen en natuurlijk de dialoog met elkaar en studenten en docenten van International Lifestyle Studies aan te gaan.

Inhoud programma Domein Dialoog Dag 2012

Dit jaar biedt de opleiding nieuwe inzichten vanuit de trend ‘Total Transparency’. Volgens gastspreker en trendwatcher Farid Tabarki (eigenaar Studio Zeitgeist en genomineerd voor trendwatcher 2012) moeten we bij het invullen van onze businessmodellen rekening houden met een wereld die transparanter wordt.

Wat houdt deze trend in voor uw bedrijf en bedrijfsvoering? Welke vertalingen geven studenten International Lifestyle Studies eraan in de vorm van creatieve concepten vanuit de discipline als ‘social beings’ en ‘ world wanderers’? U ontdekt ze in de geheime kamers van International Lifestyle Studies. En tenslotte, wat is de rol van social media in het kader van Total Transparancy en welke mogelijkheden biedt het open Stage podium?

Aanmelden

U bent van harte welkom op de Domein Dialoog Dag op 5 april 2012. Klik hier om u aan te melden. 

Advertenties

Een Reactie op “International Lifestyle Studies inspireert vanuit ‘Total Transparency’ op Domein Dialoog Dag 2012

  1. Helaas kan ik deze dag niet. Ik ben wel geïnteresseerd in het verdere verloop van de opleiding. Dit ook gezien het feit dat ik de eerste was die het vak “Styling” op de kunstacademie in Maastricht doceerde.

    Ben van Hees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s