Appearance Experience 2012

Door: Maud van de Wiel

Laat jonge coole mannen en coole vrouwen de wereld van appearance ervaren in de breedste zin van het woord. Dat was globaal de briefing voor het Apperance Experience 2012 van ILS. En daarin zijn de eerstejaars met vlag en wimpel geslaagd!

24 verschillende concepten werden getoond aan honderden bezoekers op donderdagavond 2 februari jl. Het bruiste, het was crowded, er waren grappige concepten, sprookjesachtige, maar ook heel actieve experiences. In vijf weken tijd slaagden onze studenten erin een dynamisch event neer te zetten met veel tevreden gezichten.

Het publiek gaf de meeste stemmen aan Stylemachine. Een stand waarin je appearance een stapje terug in de tijd ging. Na een duik in de paskamer met items uit de seventies, eighties en nineties werden bezoekers gefotografeerd in een bijpassend decor.

De vakjury beoordeelde Naked het hoogst. Deze groep slaagde erin een gevoelig onderwerp aan te snijden op een eigentijdse en professionele manier.  Het jurycommentaar was als volgt, “Sterke algemene indruk. Er was dynamiek, een krachtige en consistente uitstraling. Professioneel aangepakt en inhoudelijk, gedurfd verhaal. Hier stond een groep met een verhaal”.

Op de tweede plaats eindigde Your Inner Superwoman. De studenten van Your Inner Superwoman gaven een minicurus zelfvertrouwen om vervolgens te schitteren als een wilskrachtige Superwoman. In het juryrapport stond,   “Zelfverzekerde algemene indruk. Prettig om te zien dat hele groep met trots het verhaal achter de stand presenteerde. Inhoudelijk sterk, aandacht voor details, krachtige uitstraling, duidelijk”.

En tot slot kreeg ID-experience de derde plaats toegeëigend.

We kunnen terugkijken op een veelzijdige avond met een fijne vibe!

Advertenties

3 Reacties op “Appearance Experience 2012

  1. super leuk om te zien dat de eerstejaars er zo een feest van gemaakt hebben 🙂

  2. Pingback: “stop judging, start loving” « stéphanievanvlerken.

  3. Pingback: Reflectie op de sector Appearance « By Sandy Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s