MEETING THE ONE AND ONLY PAUL SMITH!

Door: Pien Geerlings

Wat doe je als modeliefhebber, fashion blogger & lifestyle professional in spe wanneer je hoort dat top designer Paul Smith een lezing komt geven in Nederland? Nadat je een gilletje hebt geslaakt om deze man te kunnen ontmoeten zorg je dat je er bij bent natuurlijk!

26 januari j.l. was het zo ver. Paul Smith in hoogsteigen persoon te Eindhoven.
De lezing vond plaats bij Piet Hein Eek, een inspirerende locatie die op zich zelf al de moeite waard is. De lezing ging over creativiteit en ondernemerschap daarom heb ik geregeld dat we met onze gehele lifestyle company GUILTY aanwezig konden zijn. Een mooi inspiratiemoment voor ons bedrijf!

Na een korte introductie van Piet Hein Eek verscheen Paul him self op het podium. Zijn naam in de voor zijn merk zo typerende lettertype op de beamer. Een ‘wow’ momentje.
Paul begon te vertellen over hoe hij terecht gekomen is in de modewereld. Opmerkelijk hieraan was dat hij jarenlang een fanatiek wielrenner was, en hier in eerste instantie zijn beroep van wou maken. Door een ongeluk moest hij stoppen en is hij zijn passie in iets anders gaan zoeken.

Met hard werken, geloven in zich zelf en een dosis geluk is hij uiteindelijk de succesvolle man geworden die hij vandaag de dag is.
Hartelijk, eerlijk en down – to – earth deed hij zijn verhaal.
Waar deze top designer zijn inspiratie uit haalt? Voornamelijk uit de kleuren van foto’s. Zo liet hij een zelfgemaakte foto zien van een kerk. De kleuren daarvan waren de basis voor een van zijn nieuwe shirts.
Dit heeft ons enorm geïnspireerd, zo eenvoudig en toch zo creatief.

Nadat hij vertelde waar hij zijn inspiratie vandaan haalt was het tijd om ons te inspireren met een aantal quotes zoals; “You can’t do it without doing it.”, “Make room to break the rules.” en “Do things that are right, not which are easy.” En tot slot; you can find inspiration in everything; otherwise you are not looking properly.
Als afsluiting liet Paul ons foto’s van zijn winkels zien die gevestigd zijn over de hele wereld. Waar de meeste merken gaan voor een uniforme look hebben Paul ‘s winkels allemaal een geheel eigen uitstraling aangepast aan de plaats waar hij zit. De winkel die op ons de meeste indruk heeft gemaakt is de vestiging in Los Angeles. Een knal roze vierkant gebouw, geweldig!

Na afloop van de lezing was er de mogelijkheid om Paul zelf te ontmoeten. Deze kans lieten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan!
Een inspirerende lezing in een inspirerende omgeving en een foto met Paul Smith, wat wil je nog meer? Voor ons was het een top dag!

Advertenties

2 Reacties op “MEETING THE ONE AND ONLY PAUL SMITH!

  1. Super leuk!
    Jammer dat ik er niet bij aanwezig kon zijn.

    Xxx
    Nienie

  2. Prachtige ervaring voor jullie. Alleen mogelijk voor oplettende personen die snel reageren.

    Groetjes Ferd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s