Bijna zover!!!

JAAAAA, het is bijna zover, nog 2 nachtjes slapen en dan gaan we de ruim 120 studenten ontvangen voor de eerste dag bij hun nieuwe studie International Lifestyle Studies. De eerste lichting van deze bijzondere studie. 

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest de voorbereidingen te doen voor de aftrap. We zitten inmiddels allemaal op onze nieuwe werkplek in het nieuwe gebouw en de laatste organisatorische zaken voor de aftrap zijn ook geregeld. En gisteren de bijeenkomst gehad met het volledige lifestyle team. En wat heeft iedereen er zin in! 

Omdat we elkaar nog niet allemaal kenden (we hebben fantastische nieuwe mensen aan onze opleiding verbonden), hebben wij de voorstelronde gedaan zoals ook alle lifestylers dit bij de intake moeten doen. Ook wij moesten onszelf voorstellen via een visualisering van jezelf. In dit geval hadden we gekozen om een wapen te maken van jezelf. Aan de hand van de kernwoorden van de opleiding; bezieling, betrokkenheid en creativiteit hebben we het wapen ingevuld. Mooie wapens en verhalen werden verteld, waarin het menselijke aspect en het vermogen om oordeel uit te stellen sterk naar voren kwam. 

En natuurlijk de speeddate-rondes om bijzonderheden en echt gekke aparte dingen te ontfrutselen van elkaar. Zo weten we inmiddels wie er ooit op hoog niveau aan schoonspringen heeft gedaan, hoe de teddybeer vroeger heette van een van de teamleden, aan wie je nooit twee keer iets moet vragen want dan gaat het op zeuren lijken en wie ook werkzaamheden heeft in Gambia. 

Nog drie dagen, we staan te trappelen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s