Studentenleven start vandaag

 

Per september start de eerste lichting Lifestyle-studenten. Spannend omdat het een nieuwe opleiding is. Maar sowieso spannend omdat het studentenleven dan echt begint. Eindelijk krijg je dan toegang tot ‘de mooiste tijd van je leven’. Veel aankomend studenten zijn nu al aan het aftellen. Mails in de trant van ‘Ik kan bijna niet wachten tot we gaan beginnen’ komen steeds vaker bij ons binnen.

Gezellige studietijd

Wie gaat studeren in Tilburg kan rekenen op een bruisend studentenleven. Natuurlijk bepaal je zelf hoe gezellig jouw studietijd wordt, maar aan de stad zal het niet liggen. Tilburg heeft een compacte binnenstad, waarin je elkaar nogal eens ontmoet. En de kans dat je medestudenten tegenkomt is groot. Met meer dan 27.000 studenten is maar liefst 13 procent van de inwoners student. Naast de vele opleidingen biedt Tilburg volop mogelijkheden voor uitgaan, cultuur, sport en ontspanning.

Wie niet kan wachten, kan nu al proeven van het echte studentenleven door een kijkje te nemen op www.tilburgisthuis.nl.Daar staat allerlei nuttige informatie op, bijvoorbeeld over hoe je een kamer kunt vinden in Tilburg en welke studentenverenigingen er zoal zijn. Ook leer je je (toekomstige) stad al kennen door de ogen van studenten. Zo zijn de hotspots (cafés, restaurants, clubs etc) en de evenementen uitgebreid beschreven. 

Studentenleven zelf ervaren

Maar het leuke van deze site is dat je zelf het Tilburgse studentenleven kunt ervaren. Het is bijna levensecht dankzij de filmpjes, foto´s, blogs en sociale netwerksites. Hoogtepunt van de site is het echte studentenleven vanuit het gezichtspunt van vier verschillende studenten. Je maakt kennis met Kay http://www.tilburgisthuis.nl/kay.aspx

Hij is 21, studeert Business Studies en je kunt hem tegenkomen in Café Vaticaan http://www.cafevaticaan.nl Hij blogt veel over zijn activiteiten (favoriet is Kroeghockey) binnen zijn studentendispuut St Olof.

De roodharige Isabelle http://tilburgisthuis.nl/Isabelle.aspx  is even oud als Kay maar zij doet de Rock Academie. Logisch dus dat 013 http://www.013.nl  haar favoriete hotspot is. In haar introductiefilmpje fietst ze met je langs haar hotspots in Tilburg en laat ze je haar studentenhuis zien.

Ook kun je twitteren met de 22-jarige Roderick @roderickisthuis. Een student International Business Studies, die het grootste deel van zijn tijd met sport bezig is. Of hyven met Evelien evelienisthuis.hyves.nl Een uitbundige Econometrie-studente van die zich volop in het Tilburgse uitgaansleven stort. Slapen en uitgaan zijn dan ook haar favoriete bezigheden.

Logeren in studentenhuis

Via www.tilburgisthuis.nl kun je je ook inschrijven http://www.tilburgisthuis.nl/T-huis/Inschrijven.aspx om een nachtje te logeren in het T-huis http://www.tilburgisthuis.nl/T-huis/T-huis.aspx Dat is een studentenhuis midden in het centrum van Tilburg, waar je als aankomend student samen met een vriend of vriendin een dag en een nacht het studentenleven kunt proeven. In het T-huis kun je blijven eten, douchen en slapen. Je krijgt er een studentenkamer speciaal voor jou en je vriend(in). Studenten Kay, Isabelle, Evelien en Roderick ontvangen je en duiken samen met jou het Tilburgse studentenleven in.

Sta je te popelen om aan je studietijd te gaan beginnen? Waarom zou je dan wachten tot september? Begin vandaag al met je studentenleven via www.tilburgisthuis.nl

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s